Γιώργος Παναγόπουλος : Είναι καιρός να καταλάβουν όλοι ότι η Σαλαμίνα έχει και φωνή και δύναμη να προασπίσει τα συμφέροντα της.


 Σχόλιο του Γιώργου Παναγόπουλου σε ανάρτηση τις σελίδας ΄΄Η Σαλαμίνα που μας αξίζει΄΄


 για την δημιουργία μυδοκαλλιέργιας στην Ψιλή Άμμο.
 

  Πολύ σωστά αναφέρετε ότι κερδίσαμε μια μάχη. Πράγματι, το περιφερειακό συμβούλιο απέρριψε την δημιουργία μονάδας οστρακοκαλλιέργειας στη Ψιλή Άμμο τόσο για τυπικούς λόγους όσο και για ουσιαστικούς (η Σαλαμίνα είναι υπερκορεσμένη από πλευράς υδατοκαλλιεργειών). Ο κίνδυνος, ωστόσο, δεν έχει εξαλειφθεί, αφενός μεν διότι η τελική απόφαση ανήκει στον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, αφετέρου δε διότι ξέρουμε καλά πια ότι το νησί μας είναι ο ‘εύκολος στόχος’ για αντίστοιχες προσπάθειες. Απαιτείται, λοιπόν, εγρήγορση και όχι εφησυχασμός, σοβαρή προετοιμασία και συντονισμός δράσεων, για να αποτρέψουμε κάθε τέτοια προσπάθεια τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον. Είναι καιρός να καταλάβουν όλοι ότι η Σαλαμίνα έχει και φωνή και δύναμη να προασπίσει τα συμφέροντα της.

Σχόλια

  1. Πππππππσσσσσσσσ μας άφησες όλους άφωνους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παναγοπουλάκη σταμάτα να βυζαίνεις γαλατάκι απ΄ τη μητερούλα σου υστερα μιλάς και εσύ για πολιτική και ευθύνες των Δημάρχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά έπαθα πλάκα με τις προτάσεις και τις ιδέες.
    Δυστυχώς είσαι και εσύ πολύ λίγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποια στιγμή πρέπει να αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε ρεαλιστικά το ποιος μπορεί πραγματικά να μας βγάλει από το βούρκο πους μας έριξαν όλοι η πρώην…
    Παρακολουθώ εδώ και καιρό ότι προσπαθείτε με μανία να κολλήσετε λάσπη σε ένα νέο και αυτοδημιούργητο παλληκάρι .θα μείνετε στην προσπάθεια σας ενημερώνω διότι ούτε έχει κλέψει και απεναντίας έχει βοηθήσει αρκετό κόσμο. Τι μια γράφεται για τον πάτερα του , την άλλη ότι κρύβεται η γυναίκα του πίσω από τη κουρτίνα… λες και είναι ο Μηνας!
    Πάρτε χαμπάρι ότι δεν θα του βρείτε τίποτα αρχιλαμογια!
    Και χαίρομαι που σας έχει προκαλέσει τρόμο στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί να ασχοληθεί με τα κοινά ….
    Περαστικά σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σκουπιδότοπος και υγειονομική βόμβα το κοιμητήριο Αμπελακίων!

Έχασε τη ζωή του ενώ έκανε γκράφιτι στον ΗΣΑΠ.

Βελτιωτικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο του Δήμου Κορυδαλλού.